Des Pots

De createurs van “Des Pots” zijn nauw betrokken bij het hele design en ontwikkelproces. Het team van eigen gespecialiseerde mensen met passie, maken stuk voor stuk aardewerk en glaswerk met een ziel.Het werk van “Des Pots” kun je typeren als stijlvol, tijdloos, natuurlijk en kleurrijk, gemaakt met passie en liefde.

Dutz - glaswerk

Bij DutZ voelt u de enorme passie voor mondgeblazen glas. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht, kandelaar is het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de glasblazers uit onze Oost Europese glasfabrieken. Ieder artikel is mondgeblazen en handgevormd.

Silk-ka - Zijdebloemen

Het is onze taak om collecties zijde bloemen en planten te ontwerpen en te creëren. Deze van oorsprong Nederlandse collecties zijn handgemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Voor elk seizoen ontwerpen we verschillende collecties waarmee je eindeloos kunt variëren. Onze bloemen en planten gaan een leven lang mee.

Van der Leeden - Mandwerk

Met passie voor meer dan 100 jaar creëren we natuurlijke handgemaakte manden, meubels en decoratie van topkwaliteit met de grootste zorg voor het milieu en exporteren we naar markten over de hele wereld. Onze missie is het creëren, innoveren en produceren van een breed scala aan goed ontworpen producten die passen bij de wensen van onze klanten en de laatste trends in huis en tuin.

Light & Living

Ze reizen de hele wereld rond op zoek naar de mooiste verlichting en woondecoratie. Tijdens deze reizen ontwikkelen ze unieke producten.  Ze laten zich inspireren door de wereld om ons heen. Ze zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale artikel. Iets waarvan ons hart sneller gaat kloppen: het voelen van een onregelmatig patroon of structuur, een oogverblindende kleur of dat ze geraakt worden door de pure eenvoud van een artikel. Deze momenten leggen ze vast en vertalen ze door in hun producten.

Jelle Quint -Home and Living

Jelle Quint home and living is een dynamisch merk met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens. Ze bieden stijlvolle en eigentijdse potterie, woonartikelen en accessoires. Het team reist de hele wereld door om een goed en variërend assortiment te vinden, voor een klassiek of een strak interieur.

WoodWick® Candles

Verfijnde, elegante ontwerpen. Samengestelde, verfijnde geuren. Een onderscheidend, rustgevend gekraak. WoodWick®-kaarsen verwennen de zintuigen sinds 2006. Door een combinatie van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen, luxe vakmanschap en innovaties in het ontwerp van de lont, zijn WoodWick®-kaarsen ontworpen met uw persoonlijke stijl in gedachten.