Enthousiaste Teamleden

Sinds 1993 een begrip in Bloem & Interieur

In 1993 opende Sybrine Keizers de deuren van haar bloemenzaak Country Life aan de Kuipersdijk. Er is door Sybrine en haar team van 7 gediplomeerde kanjers van medewerkers, hard gewerkt aan het succes van vandaag. Country Life Enschede staat voor hoge kwaliteit en persoonlijke service en is inmiddels niet meer weg te denken uit hartje Enschede.

Verbondenheid

‘Ik heb de eer om te mogen samenwerking met een fantastisch team. Onze kracht is dat we elkaar op alle vlakken aanvullen. Bovendien bezitten we allemaal een flinke portie enthousiasme en passie voor het vak. Voor mij is het duidelijk dat dit de ideale combinatie is en de sleutel van ons succes. Het heeft ons gebracht naar waar we nu staan.En daar ben ik zo ongelooflijk trots op’

— Sybrine Keizers – eigenaresse

Persoonlijk

Om aan uw wens te kunnen voldoen, is het belangrijk dat wij persoonlijke aandacht voor u hebben. Dat doen we door goed te luisteren en te proberen uw wensen met u te bespreken en samen af te stemmen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Exclusief

Country Life heeft, naast prachtige basisbloemen, ook de meer exclusieve varianten in het assortiment. Van veldboeket tot grafwerk in de vorm van een hart, een bloementaart of een mooi compact boeketje, bij ons draait het altijd om maatwerk.

Vakbekwaam

Ons team bestaat uit 8 goed opgeleide kanjers, allemaal met een eigen inbreng en een eigen smaak. Maar ook met een eigen voorkeur en specialiteit. Door deze krachten te bundelen hebben wij alles in huis om prachtig werk te leveren.

Kwaliteit

Een goed boeket heeft een langere levensduur. Country Life heeft iedere morgen nieuwe aanvoer van bloemen zodat u er zeker van kunt zijn bij ons de deur uit te stappen met een vers boeket waarmee u goed voor de dag kunt komen.

Rondje-Rond-De-Tuin

Inmiddels een begrip in Enschede en daarbuiten “RRDT Rondje Rond De Tuin” is een afkorting die wij als team gebruiken dat alles omvattend is voor een veldachtig weelderig boeket.

Bestel RRDT boeket

Rondje-Rond-De-Tuin

Inmiddels een begrip in Enschede en daarbuiten “RRDT Rondje Rond De Tuin” is een afkorting die wij als team gebruiken dat alles omvattend is voor een veldachtig weelderig boeket.

Uit de tuin

RRDT staat voor ons als het meest leukste en creatiefste boeket om te maken , een boeket wat een uniek gevoel geeft alsof je het zo uit de tuin geplukt hebt ,vol felle kleuren,bijzondere soorten en vormen in laagjes geschikt ,dagelijkse verse aanvoer maakt dat geen boeket het zelfde is .

Plukbloemen

Voor jong en oud het vrolijkste en creatiefste boeket, stel samen met ons je eigen verse plukboemen samen, uit een ruime keus aan losse verse snijbloemen alsof het zo uit de tuin komt. Dit geeft een uniek blij gevoel.

Online bloemen bestellen